Παγκύπριος αριθμός: 1405 | Fax: 22 433323 admin@monadikacenter.com.cy
Διαταραχές σίτισης και κατάποσης σε παιδιά

Διαδικτυακό Σεμινάριο – κόστος συμμετοχής €15

12 Μαρτίου 2022, 10:00 π.μ. – 12:30 μ.μ.

 Το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς αφού ολοένα και αυξάνονται οι απαιτήσεις για εμπλοκή των παιδιών στη γραφή από μικρή ηλικία. Η γραφή αποτελεί μια από τις πιο σύνθετες και απαιτητικές δραστηριότητες, στο υπόβαθρο της οποίας ωστόσο υπάρχουν θεμελιώδεις δεξιότητες. Το να κρατάει ένα παιδί το μολύβι «σωστά» δεν είναι αρκετό, όπως το να μάθει κάποιος να τρέχει «σωστά» δεν είναι αρκετό αν δεν έχει πού να πάει!!! Μέσα από αυτό το σεμινάριο, θα παρουσιαστούν οι παράμετροι και οι υποκείμενες δεξιότητες, τα θεμέλια  που απαιτούνται, ώστε ένα παιδί να είναι σε θέση όχι μόνο να γράψει, αλλά η γραφή να αναπτύσσεται με φυσικότητα, αβίαστα, με ευχέρεια και όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα για ένα παιδί. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom στις 12 Μαρτίου και ώρα 10:00 -12:30π.μ.’

 Οι ομιλητές:

Κρίστια Χρίστου, Εργοθεραπεύτρια SIT, Expert DIRFloortime training leader, MA, PhD cand, Μέλος Επιστημονικής Επιτροπής «Μοναδικών Χαμόγελων»

  • Δρ. Αναστασία Χ’ Γιαννακού- BA, M.Ed., PhD. Ειδική Παιδαγωγός, Επιστημονική Υπεύθυνη Πολυθεματικού Κέντρου «Μοναδικά Χαμόγελα»

 Θα λάβετε το zoom link με email 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.