Παγκύπριος αριθμός: 1405 | Fax: 22 433323 admin@monadikacenter.com.cy

Το διαδικτυακό σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν το δίλημμα για το αν είναι έτοιμο το παιδί τους ή κάποιος μαθητής τους να φοιτήσει στην Α’ Δημοτικού. Οι ομιλήτριες θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν με τους/τις συμμετέχοντες/ουσες, ποιες αναμένεται να είναι οι δεξιότητες, οι γνώσεις, όπως και η συναισθηματική και κοινωνική κατάσταση του κάθε παιδιού, ώστε να είναι έτοιμο να διαχειριστεί την πρόκληση της Α’ τάξης με επιτυχία. Δεδομένου ότι η ετοιμότητα του παιδιού θα συμβάλει και στη μελλοντική πορεία του παιδιού στο σχολικό πλαίσιο και όχι μόνο, οι γονείς θα λάβουν χρήσιμες πληροφορίες για το πώς να στηρίξουν τα παιδιά τους σε αυτή τη νέα αρχή. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom στις 5 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 -19:00.

 Οι ομιλητές:

    1. Εβίτα Κατσιμίχα-MA, MPhil (cand) Εγγεγραμμένη Σχολική/ Εκπαιδευτική Ψυχολόγος, Συμβουλευτική Ψυχοθεραπεία παιδιών και εφήβων, Μέλος Επιστημονικής Επιτροπής «Μοναδικών Χαμόγελων»
    2. Κρίστια Χρίστου, SIT, Expert DIRFloortime training leader, MA, PhD cand, Μέλος Επιστημονικής Επιτροπής «Μοναδικών Χαμόγελων»
    3. Δρ. Αναστασία Χ’ Γιαννακού- BA, M.Ed., PhD. Ειδική Παιδαγωγός, Επιστημονική Υπεύθυνη Πολυθεματικού Κέντρου «Μοναδικά Χαμόγελα»